Yıldırım Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda; personelinin çalışmaktan mutlu olduğu, yeterlilikleri üst düzeyde tam kadro ile çalışan, hizmet alanların memnuniyetlerinin sürekli olarak eksiksiz sağlandığı, çalışmalarında mesleğe ve hizmet alanların ihtiyaçlarına yönelik projelerle sürekli gelişmeyi hedeflemiş; bütün bireyler öğrenebilir ve öğretilebilir düşüncesinden hareketle öğrencilerin temel farklılıklarına ve özelliklerine göre eğitim alabilecekleri ortamları oluşturmak için çalışan, sorumluluk alanlarımızdaki tüm okul ve kurumlarda Rehberlik ve Psikolojik Danışma hizmetlerinin en üst düzeyde sunulduğu önder ve örnek bir kurum olmak.

Misyon: Yıldırım Rehberlik Araştırma Merkezi olarak; Hizmet bölgemizdeki tüm eğitim kurumlarına, işbirliğimizi gerektirecek ilgili diğer kurumlara, engelli vatandaşlarımıza ve tüm bireylere mesleğin etik kuralları ve bilimsel gelişmeler ışığında, Milli Eğitimin genel amaçları doğrultusunda Rehberlik ve Psikolojik Danışma ile Özel Eğitim alanlarında etkili hizmet sunmak, bireylerin kendilerini gerçekleştirebilmelerine ve topluma üst düzeyde faydalı olabilmelerine katkıda bulunmak amacıyla öncü bir kurum olmak için varız.

Başarılar: ERKEN UYARI SİSTEMİ BEBKA

Pansiyon Bilgileri:
Isınma: KALORİFER (DOĞALGAZ)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yildirimram.meb.k12.tr

Adres - Karaağaç Mah. İpekçilik Cad. No 40 Yıldırım/BURSA

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - YILDIRIM REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İLİMİZİN MERKEZİN YER ALMAKTADIR.SETBAŞI KÖPRÜSÜNÜ GEÇTİKTEN SONRA İPEKÇİLİK CADDESİNDE SETBAŞI ORTAOKULUNUN 30 METRE ÜSTÜNDEDİR. VALİLİK BİNASINA, HEYKELE, ULUCAMİYE, YEŞİLE, KAPALIÇARŞIYA 5 DK YÜRÜME MESAFESİNDEDİR.

Adres - Karaağaç Mah. İpekçilik Cad. No 40 Yıldırım/BURSA

Ulaşım ULUCAMİYE, HEYKELE, SETBAŞINA GELEN BÜTÜN ARAÇLARLA MERKEZİMİZE ULAŞILABİLMEKTEDİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık YILDIRIM REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İLİMİZİN MERKEZİNDE YER ALMAKTADIR.