İlçemizde Bulunan Okul RPD Servisleri Ziyaret Edildi.

11.03.2024 46

19 Aralık 2023-23 Şubat 2024 tarihleri arasında sorumluluk bölgemizde olan aşağıdaki okullar bünyesinde bulunan psikolojik danışma ve rehberlik servislerine kurumumuz RPD Hizmetleri Bölümü personelleri tarafından ziyaretler gerçekleştirilmiştir:

Orhan Tezcan İlkokulu, Yıldırım Belediyesi Hacı Saide Zorlu Özel Eğitim Uygulama Okulu, Yıldırım Belediyesi Hacı Mehmet Zorlu  Özel Eğitim Meslek Okulu, Mehmet Akif İnan Anadolu İmam Hatip Lisesi , Yiğitler Anaokulu, Yiğitler MTAL, Yiğitler Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Jandarma Komando Er Bahri Avcı Mesleki Eğitim Merkezi, Emir Sultan  Anadolu Lisesi, Kaşgarlı Mahmut A.L. , Naz Özdilek İlkokulu, Vatan Anaokulu, Şehit Harun Arvas Ortaokulu, Ahmet Vefik Paşa Anadolu Lisesi, Yıldırım MTAL, Ulubatlı Hasan Anadolu Lisesi, Arif Nihat Asya İO, Mimar Sinan MTAL, Şerif Artış Ilkokulu , Çelebi Mehmet Anadolu Lisesi, Emek Ortaokulu, Yıldırım İlkokulu, Ticaret Borsası İmam Hatip Ortaokulu, Yıldırım Beyazıt Anadolu Lisesi, Emek Ortaokulu, Samanlı Latif Dörtçelik Ortaokulu/İHO, Samanlı İlkokulu, Millet Mahallesi İlkokulu, Samanlı Özel Eğitim Uygulama Okulu.

11-03-202411-03-202411-03-202411-03-2024